Foto TO Gezamelijk

Projecten

Toekomstgericht Ondernemen

Toekomstgericht Ondernemen

Een van de actiepunten binnen speerpunt MKB van de Groene Metropoolregio is het programma Toekomstgericht Ondernemen. Samen met Stichting Qredits is er een programma ontwikkeld voor ondernemers in het MKB.

Als ondernemer heb je te maken met veel vraagstukken, groot en klein. Vraagstukken als: mijn bedrijf groeit, hoe ga ik hiermee om? Heeft mijn bedrijf nog de juiste bedrijfsvoering? Of hoe word-of-blijf ik klaar voor de toekomst? Thema’s waarin we je graag een helpende hand bieden.  

Het lesprogramma: Toekomstgericht Ondernemen  
De titel van het lesprogramma verklapt het al. Waar je nu misschien nog worstelt met je businessplan, ga je na het volgen van het programma de toekomst met vertrouwen tegemoet. Tijdens het programma word je getriggerd om jezelf en je onderneming tegen het licht te houden. Met als uiteindelijke doel: een duurzaam business model voor jouw onderneming.   
  
Voor wie is het programma geschikt?  

  • Bestaande ondernemers die ten minste één jaar operationeel zijn;
  • Tussen de 2 en 200 FTE’s hebben;
  • Ondernemers die willen vernieuwen of hervormen; 
  • Je bent bereid kritisch naar jezelf en je onderneming kijken;
  • Je bent in de gelegenheid je te committeren aan een tijdsinvestering ten behoeve van je onderneming;
  • Naast dat het lesprogramma € 100,00 incl. BTW kost, wordt inzet en betrokkenheid gevraagd.  
      

Wat gaan we doen? 
Het programma bestaat uit zes groepssessies. Iedere week zal hetzelfde moment als ‘startdag’ worden gepland. Na de groepssessies ga je 100 dagen aan de slag met de gemaakte plannen voor jouw onderneming. Daarop volgt een terugkomdag. Ook krijg je tussentijdse begeleiding en individuele coachingssessies naar wens.   
  
Kosten 
De kosten voor dit lesprogramma bedragen € 100,00 incl. BTW per ondernemer. De overige € 300,00 wordt betaald door de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen en de aangesloten gemeenten. 
  
Data en Aanmelden?  
Aanmelden en de data vinden voor Toekomstgericht Ondernemen? Dat kan via deze link: https://qredits.nl/academy/toekomstgericht-ondernemen/. Wil je meer weten over het lesprogramma of heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Gabrielle Veldhuis van Qredits: (0546) 534 010.

We denken graag met je mee!  
  Gerelateerde opgaven