Foto TO Gezamelijk

Projecten

Zet uw onderneming snel en voordelig op voorsprong!

Zet uw onderneming snel en voordelig op voorsprong!

Ondernemen; u doet het met passie. Maar tijd om uzelf en uw bedrijf eens écht onder de loep te nemen? Die is er niet. Toch is dat iets dat u wel graag zou doen.

Geef u daarom op voor het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’; een programma exclusief ontwikkeld voor mkb-ondernemers in samenwerking met stichting Qredits.

  • Profiteer van toekomstige ondernemerskansen
  • Vergroot uw netwerk van ondernemers uit de regio
  • Leer kritisch naar uw bedrijf kijken onder persoonlijke begeleiding van toptrainers en gastsprekers
  • Eigen bijdrage van slechts €200,- (inclusief btw) in plaats van €400,- (exclusief btw)

Direct aanmelden?

Dat doet u via de website van Qredits. Gebruik de kortingscode FPTOGMETROPOOL200 en de korting van €200,- (inclusief btw) wordt automatisch berekend. 

Direct aanmelden

 

Hoe dit programma u helpt in toekomstgericht ondernemen

Een frisse blik op uw zaak, andere ondernemers ontmoeten en met nieuwe kennis en perspectieven steviger aan het roer van uw onderneming staan; dat vindt u allemaal terug in de training ‘Toekomstgericht Ondernemen’. Onder leiding van professionele trainers, aangevuld met gastlessen door experts, werkt u met regionale ondernemers aan uw persoonlijke effectiviteit, financiële kennis en de marketing van uw product of dienst.

In zes gezamenlijke bijeenkomsten werkt u toe naar een toekomstbestendig businessmodel. De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagen van 19.00u tot 22.00u in Nijmegen op: 

  • 16 mei
  • 23 mei
  • 30 mei
  • 6 juni
  • 13 juni
  • 20 juni

Het resultaat van deze zes sessies is een 100-dagen-plan. In de eerste weken is de tijdsinvestering 8 uur, daarna implementeert u in de 100 dagen na de lesperiode uw plan onder begeleiding van een trainer.

‘Door het enthousiasme van alle ondernemers kun je ontzettend veel leren van elkaar’ 
Kim van der Zee, Wijn&Spijslokaal de Kastanje

Een doeltreffende en effectieve manier om nieuwe kennis te vergaren, uw skills te verbeteren en daarmee uw bedrijf de juiste richting geven. Omdat u werkt in een groep met andere ondernemers, vergroot u direct uw netwerk en kunt u op uw ontwikkeling reflecteren met andere ondernemers die u écht begrijpen.

Bekijk wat collega-ondernemers in Sneek van dit programma vonden: 

Aanmelden of vragen?

Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen ondersteunt ondernemers in het bestendigen van hun bedrijf; een sterk mkb is immers de basis voor een sterke regio. Dat doen we door deze training voor ondernemers te cofinancieren. Meldt u zich aan via de onderstaande link? Gebruik de kortingscode FPTOGMETROPOOL200 en betaal in plaats van €400,- (exclusief btw) slechts €200,- (inclusief btw).

Heeft u een vraag? Mail naar academy@qredits.nl. Deelnemen? Meld u dan direct aan via onderstaande button:

Direct aanmelden

Training ‘Toekomstgericht Ondernemen’; dat doet de zaak goed!

 Gerelateerde opgaven