• Actueel
  • Online event: aftrap Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen!
Datum: 16 april 2021

Actueel

Online event: aftrap Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen!

Op vrijdag 16 april was er een feestelijke aftrap: namelijk de start van de Groene Metropoolregio. Presentator Raymond Reesink en tafelheer en voorzitter van de regio Hubert Bruls presenteerden het beste van de regio in anderhalf uur tijd. Interessante gesprekken, mooie films en prachtige muziek.

De Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, een samenwerkingsverband van achttien gemeenten, werkt samen op basis van een regionale agenda met vijf grote opgaven. Tijdens het live-evenement kwam elke opgave aan bod in een korte film en tijdens gesprekken met bestuurders. Het gevarieerde programma bood verder bekende Nederlanders die de regio feliciteren met de samenwerking, een quiz die de regiokennis van de kijkers testte en een film met spectaculaire regio-beelden.

De muziek kwam van Ruben Hein die zijn enthousiasme over de regio deelt en na afloop was er gelegenheid tot netwerken in een digitale omgeving, speciaal ontwikkeld door een jong bedrijf uit de regio. Tijdens het evenement werd ook deze nieuwe website en logo van de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen gelanceerd.

U kunt hier de uitzending terugkijken.